fbpx

Pihasauna talvella – tästä syystä valmissaunan asennus onnistuu talvellakin

Monesti ajatellaan, että pihasaunan asennus ei onnistu talvella tai että siihen liittyy enemmän riskejä. Näin asia ei kuitenkaan ole. Päinvastoin, talviasennus tarjoaa myös joitain hyötyjä. Tässä on alla lueteltuna muutamia esimerkkejä hyödyistä sekä asioita, mitkä takaavat sen ettei vuodenajalla ole merkitystä.

Pihasaunan talviasennuksen hyötyjä ja huomioita

Jäätynyt maa ja lumi suojaavat pihaa

Raskaat työkoneet aiheuttavat helposti painaumia ja jälkiä pihamaalle. Jäätynyt ja routainen maa on kovempi ja kestää paremmin painoa. Sen takia talvi suojaa pihaa ja kulkuteitä koneiden aiheuttamilta jäljiltä. Talvitoimitus onkin jopa paras aika vastaanottaa valmis hirsirakennus etenkin herkillä, kivetyksiä ja istutuksia sisältävillä pihoilla ja kelirikkoalueilla.

Maatöiden tekeminen jäätyneen pintamaan läpi ei tuota ongelmaa

Kaivinkoneelle ei ole merkitystä onko piha jäässä ja onko pinnassa lumikerros vai ei. Maatöiden tekeminen onnistuu joka tapauksessa ihan samalla tavalla. Kauha puree jäiseenkin maahan.

Valmis hirsirakennus on turvallista asentaa pakkasellakin

Tervas hirsisaunat ja -rakennukset valmistetaan lämpimissä ja kuivissa sisätiloissa tehdasoloissa valmiiksi asti, joten talvi (pakkanen tai säätila) ei vaikuta valmis-hirsisaunan asennukseen tai itse rakennukseen mitenkään.

Kuljetus ja asennus perustuksille on Tervaksen takuutyö

Tervas hoitaa valmiin hirsirakennuksen kuljetuksen ja asennuksen valmiiksi tehtyjen perustusten päälle takuutyönä ja hintaan kuuluvana. Valmiin pihasaunapaketin asennus tapahtuu talvella ihan yhtä sujuvasti kuin muinakin vuodenaikoina.

Asennuksen jälkeen hirsirakennus on heti käyttövalmis

Tervas hirsirakennus on heti asennuksen jälkeen valmis käytettäväksi. Talvellakin voit heti aloittaa saunan lämmityksen sekä nauttia hirsisaunan rentouttavista ja lämpimistä löylyistä kylmyyden keskellä.

Tutustu Tervas® Täysvalmis™ -toimitukseen!

Pihan viimeistely voi alkaa aikaisemmin

Kun valmiin pihasauna tai hirsirakennuksen asennus on hoidettu talvella, voi sitä ympäröivän pihan viimeistelyn aloittaa keväällä heti sään salliessa. Näin pääset nauttimaan valmiin piharakennuksen lisäksi valmiista pihasta heti kesällä, etkä pilaa parasta ulkoilukautta hetkeksikään keskeneräisellä pihalla tai asennustyömaalla.

Routaeristeet

Tervas pihasaunojen ja saunatupien maatöissä käytetään 100 mm paksuisia uretaaniroutaeristeitä pilareiden alle, mikä suojaa rakennusta ja perustuksia talven routavaurioilta.

Matala saunakaivo

Matala saunakaivo ei vaadi syvää kaivantoa, joten se on helppo asentaa talvellakin. Se takaa myös sen, ettei vesi ehdi kovallakaan pakkasella jäätyä putkiin. Näin voit huoletta käyttää saunaa läpi talven.

Vielä ehdit joulusaunaan omalla pihalla tai mökillä

Tehtaamme pyörii ympäri vuoden ja tarjoamamme talvitoimitus on saanut hyvän vastaanoton. Jos et halua oman hirsirakennuksen tai pihasaunan toimitustasi keskelle pahinta kevään toimitusruuhkaa, tilaa sauna jo nyt. Samalla autat meitä selviämään toimituksista paremmin kun ne jakautuvat tasaisemmin.

Hyödynnä tarjous

Hyödynnä myös tämänhetkinen Toimitusruuhkan purkuviikkojen pihasauna -tarjous. Tilaa talvella ja saat hyödynnettyä kaikki talvitoimituksen edut. Purkuviikkojen (49/2022 – 5/2023) toimituksiin nyt lisäetuna palvelu+tarvikepaketti veloituksetta. Edun arvo jopa 3000 €. Lue lisää täältä.

Tervas® Lastu alkaen 233€/kk.

Tervas® Kaarna alkaen 210€/kk.