fbpx

Pihasaunan sisustus – 4 vinkkiä miten saat pihasaunasi erottumaan muista

Pihasaunan sisustuksen osalta on aina mukavaa, että oma saunasi erottuu joukosta. Sauna tyypillisesti saavuttaa tavoitteensa, kun se saa sinut lämpimäksi, mutta fiilistä saa kohennettua monenlaisilla sisustuksellisilla ratkaisuilla. Tässä tuleekin muutamia vinkkejä, miten siinä voi onnistua.

1. Käytä laadukkaita materiaaleja

Käyttämällä laadukkaita materiaaleja saat pihasaunasi näyttämään ja tuntumaan ylelliseltä. Ylellisen tuntuisia pihasaunoja ei vielä monelta löydy! Kuvittele luksushotellin spa ja lähde hakemaan elementtejä, joilla saavuttaisit saman fiiliksen omaan saunarakennukseesi. Saunaan mennään yleensä rentoutumaan ja rauhoittumaan. Siksi onkin tärkeää, että siellä mieli lepää.

2. Lisää viimeistelyä ja omaa tyyliä

Lisää persoonallisia yksityiskohtia, jotta pihasaunastasi tulee todella ainutlaatuinen. Käytä rohkeasti mielikuvitusta ja omaa tyyliäsi sisustuksessa sekä kalustuksessa. Ole luova ja ajattele laatikon ulkopuolelta. Viimeistele jokainen yksityiskohta kuntoon.

Pihasaunankin sisustuksessa pienillä yksityiskohdilla on merkitystä.

3. Sijainti on avainasemassa

Varmista, että pihasaunasi on pihasi parhaalla paikalla, jossa se voi nauttia täydestä potentiaalistaan. Esimerkiksi luonnonvalon määrällä ja suunnalla on suuri vaikutus myös sisustuksen näyttävyyteen. Huomioon kannattaa ottaa myös ilmansuunnat. Olisiko ihanaa katsella auringonlaskua saunoessa?

Isojen ikkunoiden suosio on myös saavuttanut saunarakennukset ja ne avaavatkin valitsemasi sijainnin maisemat upeasti. Mikä olisikaan rentouttavampaa, kuin katsella esimerkiksi ihanaa järvimaisemaa ja nauttia lämpimistä löylyistä!

4. Valaistuksella lisää tunnelmaa

Valaistuksella voit luoda ihmeitä aikaan! Tunnelmaa saa lisättyä huomattavasti, kun suunnittelee tarkkaan saunan valaistuksen ja esimerkiksi laittaa epäsuoraa valaistusta korostamaan saunan upeita yksityiskohtia.

Valaistuksella on välitön vaikutus pihasaunan tunnelmaan.

Tervas -hirsisaunojen ja piharakennusten suunnittelussa apunasi on kokenut Tervas -edustaja. Suunnittelemme yhdessä unelmiesi saunamökin tai pihasaunan ja suunnittelu on sinulle maksuton! Suunnittelun jälkeen saat saunamökistä tai pihasaunasta tarkan hinnan sekä toimitusajan.

Varaa ilmainen suunnittelupalaveri etänä tai paikan päällä →

Tervas® Lastu alkaen 233€/kk.

Tervas® Kaarna alkaen 210€/kk.