fbpx

Terveellinen käsityönä tehty hirsisauna omaan pihaan

Hirsirakennusten suosion on helppo ymmärtää. Hirsi tasaa ilman kosteuden luontaisesti ihmiselle sopivaksi, jolloin hirsirakennuksessa on hyvä hengittää. Havupuun hyväntuoksuinen pinta on antibakteerinen, joka myös pitää ilmaa miellyttävän raikkaana. Tutkimukset ympäri maailmaa tukevat perimätietoamme puun terveydellisistä ominaisuuksista. Puun on todettu alentavan stressiä ja verenpainetta, mutta myös vaikuttavan myönteisesti ihmisten käyttäytymiseen. Myös puupinnan koskettaminen on muita materiaaleja lempeämpi.

Hirsisauna on myös ekoteko. Kasvaessaan puu sitoo ilmasta hiilidioksidia. Kun puusta tehdään hirsisauna, säilyy puuhun varastoitu hiili puussa koko saunan elinajan, joka hirsirakennuksella onkin todella pitkä. Voidaankin sanoa, että hirsirakentaminen on puun ympäristöystävällisintä käyttöä. Hirsisaunaan varastoitunut hiilidioksidimäärä ei olekaan ihan vähäinen, sillä kaikessa sen puussa on sitoutuneena ilman hiilidioksidia tuplasti oman painonsa verran.

Tervas® hirsisaunat veistetään vastuullisesti kasvatetuista havupuuhirsistä kuivissa tehdasoloissa. Yksityiskohdissa näkyy veistäjän kädenjälki, joka on osa saunan henkeä. Tervas® hirsisauna on rakenteiltaan konstailematon ja jokainen yksityiskohtakin tehdään kestämään käyttöä ja aikaa. Yksiaineisenä hirsi kestää erinomaisesti kosteusvaihteluita ja säärasitusta.

Tervas rakennetakuu 12 vuotta

Takuu

Tervas® saunan hirsi- ja runkorakenteille annamme 12 vuoden takuun. Takuuaika alkaa saunan luovutuksesta asiakkaalle. Saat olla turvallisin mielin myös saunasi valmistuksen, kuljetuksen ja asennuksen ajan, sillä Tervas® saunasi on vakuutettu kattavasti luovutukseen asti.

Tervas saunatili rahoitus

Aina sopiva kuukausierä!

TERVAS® TÄYSVALMIS SAUNA alk. 239€/kk

TERVAS® VALMISSAUNA tontille tuotuna alk. 160€/kk

(ilman rakennuslupaa, maatöitä, perustuksia ja muita ennakoivia työvaiheita)

Tervas® Lastu alkaen 233€/kk.

Tervas® Kaarna alkaen 210€/kk.