fbpx

Osallistu arvontaan ja voita Tervas Hirsisauna

Arvontalomake

Osallistu arvontaan täyttämällä alla oleva lomake ja voita aito Tervas® Hirsisauna.

Arvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä: Metsätervas Oy

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai viesteistä, jotka ovat puutteellisia, asiattomia tai lukukelvottomia. Metsätervas Oy:n työntekijät ja kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 1.1. – 20.12.2022 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Arvonta suoritetaan 21.12.2022 mennessä. Metsätervas pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

4. Palkinnot: Palkintona on voittajan valitsema Tervas pihasauna. Voittaja saa valita mallin seuraavista vaihtoehdoista: Loimu, Kaarna, Lastu, Naava, Havu tai Kiehinen. Voittajan valitsema sauna valmistetaan vakiotoimitussisällöllä. Palkintoon ei kuulu maanrakennustöitä, perustustöitä, sähköistystöitä, viemäröintiä, ulko- tai sisäpuolen pintakäsittelyä eikä kuljetusta.

5. Arpajaisvero: Metsätervas maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä www.metsatervas.fi -nettisivuilla. Voit osallistua kisaan vain yhden kerran.

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta: Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Metsätervas tuotteisiin/palveluihin sekä heidän antamiaan yhteystietoja voidaan käyttää kontaktointiin. Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.

Tervas® Lastu alkaen 233€/kk.

Tervas® Kaarna alkaen 210€/kk.