fbpx

Tekninen johtaja

Haku päättynyt!

HAEMME TEKNISTÄ JOHTAJAA

Sijainti: Oulu

Haemme voimakkaan kysynnän kasvun myötä teknistä johtajaa vahvistamaan johtoryhmäämme ja johtamaan teknistä osastoa Oulussa.

Metsätervas Oy on nuori ja ketterä yritys nopeasti kasvavalla hirsitoimialalla. Se toimii Tervas® tuotemerkillä koko Suomessa. Yrityksen tuotteita ovat hirsisaunat ja muut hirsirakennukset.  Kaikki Tervas tuotteet rakennetaan tehtaassa säältä suojassa. Rakennukset toimitetaan aina kokonaisina ja täysin käyttövalmiina asiakkaan kiinteistölle. 

Tervaksella on tekemisen meininki ja rento ilmapiiri.

Kysynnän kasvaessa voimakkaasti haemme sinua 

TEKNINEN JOHTAJA 

vahvistamaan johtoryhmäämme ja johtamaan teknistä osastoa Oulussa.

Teknisenä johtajana vastaat Tervaksen hankinnoista, tuotekehityksestä ja tuotannosta. Vastuu tuotannosta käsittää tehtaat ja alihankintaketjujen hallinnan kustannustehokkaasti, tuotteen laadusta tinkimättä. 


Jos sinulla on rakennusalan koulutus ja/tai kokemusta rakennusalalta, se katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa kehittämisotetta ja verkosto-osaamista sekä yrittäjämäistä asennetta työntekoon. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtäväkentän mukavassa työporukassa. Sinulla on myös mahdollisuus osakkuuteen näyttöjen kautta. Toivomme, että voisit aloittaa työssä viimeistään helmi-maaliskuussa. 

Lyhyt ja vapaamuotoinen hakemusvideo itsestäsi voi nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Hakemuksen voit lähettää 9.1.2023 mennessä alla olevalla lomakkeella tai suoraan Elia Koistinaholle sähköpostitse. Videon voit lähettää jo ennakkoon WhatsAppilla Elialle. 

Haastatteluihin valittaviin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Järjestämme haastattelut erikseen sovittavana aikana viikoilla 3 ja 4.

Tarjoamme tekijälle

Toivomme hakijalta

Haku on päättynyt!

Tervas LYHYEStI

Metsätervas on tunnettu laadukkaista hirsisistä pihasaunoista ja -rakennuksista. Aidossa Tervas hirsisaunassa yhdistyvät korkea laatu, viimeistelty muotoilu ja erinomainen löylykokemus. Lisäksi teemme pihasaunan hankinnan asiakkaalle helpoksi tarjoamalla Täysvalmis™ -toimituksen, jossa asiakas saa hirsisaunan pihalleen sananmukaisesti täysin valmiina.

Tervas® Lastu alkaen 233€/kk.

Tervas® Kaarna alkaen 210€/kk.