fbpx

Tervas -edustaja

Haku PÄÄTTYNYT!

Haemme uusia tervas -edustajia

Sijainti: Pk-seutu / Oulu

Haemme kasvun myötä kokoaikaisia työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen mukaan Tervaksen porukkaan.

Toimintamme kasvaa ja haemme nyt Tervas -hirsirakennusten edustajaa pääkaupunkiseudulle (perustettavaan yksikköön Vantaalle) sekä Ouluun (nykyinen yksikkö Kempeleessä). Edustajan työnkuva koostuu myynnistä, suunnittelusta ja asiakaspalvelusta. Tarkemmin työ on asiakkaiden yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin vastaamista, asiakastapaamisia sekä sauna- ja piharakennusten suunnittelua yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tervas rakentaa laadukkaita hirsisiä pihasaunoja ja -rakennuksia. Tervaksella on vahva brändi ja toimimme aina laatu sekä asiakas edellä. Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen löylykokemuksen ja aidosti löylyvalmiin toimituksen.

Kaikki myyntimme tapahtuu pelkästään kysynnän kautta. Pääset siis myymään 100% kysynnästä tasaisesti ympäri vuoden. Sinun ei myöskään tarvitse tehdä reissutyötä, sillä suurin osa asiakastapaamisista käydään toimipisteellämme – paikan päällä tai etänä.

Työntekijän valinnassa ratkaisevinta on hakijan asenne ja sopivuus porukkaamme. Pystymme opettamaan kaikki työssä tarvittavat taidot. Aiempi kokemus myyntityöstä tai rakentamisesta on tietysti eduksi.

Tarjoamme tekijälle

Toivomme hakijalta

HAKU PÄÄTTYNYT!

Tervas LYHYEStI

Metsätervas on tunnettu laadukkaista hirsisistä pihasaunoista ja -rakennuksista. Aidossa Tervas hirsisaunassa yhdistyvät korkea laatu, viimeistelty muotoilu ja erinomainen löylykokemus. Lisäksi teemme pihasaunan hankinnan asiakkaalle helpoksi tarjoamalla Täysvalmis™ -toimituksen, jossa asiakas saa hirsisaunan pihalleen sananmukaisesti täysin valmiina.

Tervas® Lastu alkaen 233€/kk.

Tervas® Kaarna alkaen 210€/kk.